Kategóriák
Fizetési megoldás
Reklamáció, panaszkezelés
Házhozszállítás

Országos kiszállítás

akár 3-5 munkanap alatt!

Termék részletek


Castle of Mind - 2 személyes társasjáték - 01307

Castle of Mind - 2 személyes társasjáték - 01307

Termék ára
8 800 Ft
Nincs raktáron
Szállítási díj
1200 Ft.
Cikkszám
01307-s
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Castle of Mind - 2 személyes társasjáték


A Castle of Mind egy közepesen összetett társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő 15 - 80 perc. A társast, a bonyolultsága ellenére, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a terület befolyásolás/irányítás és a rács mozgás mechanizmusokra.


Igazán elmés játékot keresel? Itt az új Castle of Mind társasjáték, ami egyedülálló módon teszi próbára gondolkodásod!
Ebben az új magyar absztrak társasjátékban nem elég eljuttatni piros bábudat a célpontba, hanem folyamatosan kell figyelned a játékteret, mert sosem tudhatod, honnan ér támadás, te pedig akkor jutsz előnyhöz, ha előrelátóbb vagy ellenfelednél és összahangoltan tudod mozgatni az összes bábudat.

 

Egyszerű játékszabály, mégis minden játszma más és más, mert sosincs két ugyanolyan állás, a tegnap még bevált stratégia pedig ma már nem biztos, hogy működni fog. Olvass tovább a részletekért, ismerd meg a Castle of Mind-ot!

 

A Castle of Mind (elme kastélya) színes termében két játékos csap össze. A játékosok színes bábukat (kis színes gombokat) irányítanak a kastély kövein. A játékot az nyeri, aki piros bábuját elsőként juttattja a pálya közepére, közben megakadályozva ellenfelét ebben.

 

A piros bábut játékosok további, különböző színű bábukkal segíthetik a bejutáshoz, de vigyázniuk kell. Ha ugyanis a másik játékos a bábujával megegyező színű mezőre lép (mondjuk sárga), úgy minden ellenfél bábu, amelyik ilyen színű mezőn áll, lekerül a tábláról.

 

A játékot azonban az teszi igazán izgalmassá, hogy a tábla kialakításának köszönhetően az ütés nem feltétlenül abban a mezőben történik, ahol az adott bábu áll (lehet, hogy a tábla átellenes oldalán lép be az ellenfél bábuja). Ez a csavar a játékmenetben megköveteli, hogy a játékosok figyelme folyamatosan kiterjedjen az egész pályára és igyekezzenek előre végiggondolni az ellenfél lehetséges lépéseit.

 

A játék ebből következően kiválóan fejleszti:

- a stratégiai gondolkodást
- a logikus gondolkodást
- az előrelátást
- az odafigyelést, koncentrációt
- türelmet és kitartást

 

Korosztály: +8 év


Átlag játékidő: 15-80 perc

 

A lenyelhető részek miatt 3 év alatti gyermekkel nem játszható!

Szállítási idő
3-5 munkanap
WSfind Kategória
580
Webáruház készítés