Labdasziget Webáruház - Narmia Plusz Kft.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/4563825

Szilikon úszósapka - 72065
Szilikon úszósapka - 72065
1 400 Ft

Szilikon úszósapka - 72065

Szilikon úszósapka - 72065
Szilikon úszósapka - 72065

Szilikon úszósapka

 

Itt a nyár és vele együtt beköszöntött a strand szezon, azonban az úszók számára fenntartott sportmedencék a legtöbb helyen csak úszósapka viselése mellett megengedettek.

Ez a szilikon úszósapka kiváló választás a sportolni vágyók számára, hiszen a szilikon anyagának köszönhetően nem irritálja a bőrt, és még vizesen sem tapad a hajhoz.

Az egyetlen méretű úszósapka kiválóan tágul, így szinte minden fejméretre megfelelően illeszkedik. Válassz egy megfelelő színt, és már róhatod is a köröket.

 

Továbbá az új úszósapkánk egy strapabíró, önzárós tasakban érkezik melyet kedvünk szerint újrahasználhatunk ahányszor csak akarunk, könnyen tárolást biztosítva sapkánknak. Az úszósapka különleges gyártási módjának köszönhetően annak ellenére hogy szilikon, meglehetősen rugalmas és kényelmes is viselés közben. 

 

A csomagolás mérete: 13 x 23 cm. 

 

EZ A TERMÉK ÁPRILIS 15-TŐL SZEPTEMBER 1-IG RENDELHETŐ!!!

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el.

Szállítási díj
1500 Ft.-tól
1 400 Ft
Adatok
Szállítási idő
3-5 munkanap
Cikkszám
72065
Hasonló termékek