Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Reklamáció, panaszkezelés
Házhozszállítás

Országos kiszállítás

akár 3-5 munkanap alatt!

Termék részletek


Zenélő szőnyeg

Zenélő szőnyeg
  • Zenélő szőnyeg
  • Zenélő szőnyeg

Termék ára
3 835 Ft
Szállítási díj
1200 Ft.
Cikkszám
47952SZ
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Zenélő szőnyeg

 

Komponáld meg első slágereidet ezen a szuper szórakoztató zenélő szőnyegen! A szőnyegen zongorázhatsz, vagy bármilyen zenét megkomponálhatsz! A szőnyeg nyomásérzékeny, a billentyűk 1 oktávot fednek le, a kompozíciódat különféle effektekkel, más-más hangszereléssel teheted még egyedibbé! A játék hangereje állítható.

 

A játék működése:

1. On/Off: Ki- és bekapcsoló gomb. A játék néhány perc elteltével automatikusan kikapcsol, ha nem használja.
2. + / - gombok: Segítségükkel a játék hangereje növelhető vagy csökkenthető.
3. DEMO mód: Ezt a funkciót a felső részen A KÉK demo csillagot megnyomva választhatja ki. Ebben az esetben a szőnyeg 10 különböző dallamot játszik. A dallam lejátszása közben, ha megnyomja valamelyik hangszer képét, a dallam a kiválasztott hangszer hangján folytatódik. Egy dallamon belül többször is lehet hangszert váltani. A dallam befejeztét követően új dallamot kezd játszani a szőnyeg. Amennyiben egy dallamot nem akar végighallgatni, a demo gomb újbóli megnyomásával dallamot válthat.
4. „One key one note” mód: Ezt a funkciót a felső részen a hasonló feliratú zöld csillagot megnyomva választhatja ki. Ebben a módban a szőnyeg egy rövid dallamot játszik, amit a gyerekek elismételhetnek. Fejlesztve ezzel zenei hallásukat. Összesen 10 dallamot tanulhatnak meg a gyerekek.
5. ’Play” mód: Ezt a funkciót a felső részen a hasonló feliratú kék csillagot megnyomva választhatja ki. Ebben a módban a billentyűket megnyomva az alap zenei skála hangjait lehet megszólaltatni. Valamelyik hangszer képét megnyomva, a billentyűk a kiválasztott hangszer hangján szólaltatják meg a zenei skálát.
6. „Record” mód: Ezt a funkciót a felső részen a hasonló feliratú piros csillagot megnyomva választhatja ki. Ebben a módban a gyerekek saját kompozícióit lehet felvenni. Játék közben valamelyik hangszer képét megnyomva a kiválasztott hangszer hangján lehet tovább játszani. A felvett dallam törlődik, ha a „Record” gombot újra megnyomja.
7. „Play back” mód: Ezt a funkciót a felső részen a hasonló feliratú lila csillagot megnyomva választhatja ki. Ebben a módban a „Record” módban utoljára felvett dallamot lehet visszajátszani.

 

Széthajtott méretek: 80 x 28 cm.

Szállítási idő
3-5 munkanap
WSfind Kategória
566
Webáruház készítés