Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Reklamáció, panaszkezelés
Házhozszállítás

Országos kiszállítás

akár 3-5 munkanap alatt!

Termék részletek


Zenélő szőnyeg rajztáblával

Zenélő szőnyeg rajztáblával
  • Zenélő szőnyeg rajztáblával
  • Zenélő szőnyeg rajztáblával

Termék ára
6 235 Ft
Szállítási díj
1200 Ft.
Cikkszám
47953SZ
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Zenélő szőnyeg rajztáblával

 

Komponáld meg első slágereidet ezen a szuper szórakoztató zenélő szőnyegen! A szőnyegen zongorázhatsz, vagy bármilyen zenét megkomponálhatsz! A szőnyeg nyomásérzékeny, a billentyűk 1 oktávot fednek le, az állatfigurák képét megnyomva a kiválasztott állat hangját szólaltathatod meg.! A játék hangereje állítható.

 

A játék működése:

1. Rajzfelület: itt tudnak a gyerekek rajzolni a mágikus szőnyegre. Rajzoláshoz töltse meg a speciális tollat. Ehhez csavarja le a toll elejét, majd a szárat töltse meg vízzel. Csavarja vissza a toll elejét és már lehet is rajzolni a mágikus szőnyegre. A szőnyegre rajzolt csodás alkotások kb. 5 perc elteltével eltűnnek a szőnyegről letörlés nélkül is. Amennyiben szeretné megőrizni gyermeke alkotását, fotózza le az elkészült képet. A rajzolást és ezzel a kézügyesség, továbbá a kéz motorikus funkcióinak a fejlődését segíti a csomagban található szivacs lap, amelyből különböző formák nyomhatók ki. Ezeket a formákat körberajzolhatják a gyerekek, illetve a lap lyukas elemeinek a körvonalát körberajzolva is gyakorolhatnak. A csomagban található még egy tájékoztató füzetecske, amelyben sok alakzat megrajzolásához kapnak információkat a kis lurkók.
2. A rajztáblát körülvevő külső részen található állatképeket megnyomva a kiválasztott állat hangja hallható.
3. A kislány képét megnyomva egy kedves kis dalocska zendül fel a szőnyegből.
4. ’Play” - JÁTÉK mód: Ez a funkció az alsó részen található számozott billentyűkkel hozható működésbe. Ebben a módban a billentyűket megnyomva az alap zenei skála hangjait lehet megszólaltatni. A szőnyeg tetején látható „Child Happy World” felületet megnyomva az alsó billentyűket nyomogatva különböző dalocskák szólalnak meg a szőnyegből.

 

Széthajtott méretek: 50 x 72 cm.

Szállítási idő
3-5 munkanap
WSfind Kategória
566
Webáruház készítés