Kategóriák
Fizetési megoldás
Reklamáció, panaszkezelés
Házhozszállítás

Országos kiszállítás

akár 3-5 munkanap alatt!

Társasjáték, kártya

Főkategória >Társasjáték, kártya

Társasjátékok minden korosztály számára!
Tudod, hogy a játék miért olyan népszerű tevékenység, gyerekek, fiatal felnőttek és idősebbek körében egyaránt. Különösen igaz ez, ha közösen játszható játékokról van szó, hiszen a társasjáték, ha lehet még sokkal népszerűbb, mint az egyéni játékok.

Társasjáték alatt persze nem csak a szó klasszikus értelmében vett logikai, stratégiai, vagy éppen ügyességi játékokat értjük, valahol a csapatjátékok csapatsportok szintén társasjátéknak tekinthetőek. Persze ha visszagondolsz a gyermekkorodra, az igazán éles emlékeid a közös játékokkal kapcsolatosak. A legtöbb gyerek nagyon hamar felfedezi, hogy milyen örömökhöz juthat e társasjáték során hiszen a közösen megélt öröm, sikerélmény vagy éppen kudarc, egy örök felejthetetlen emlék marad, amire jólesik vissza gondolni majd idősebb korban.

Ha tehát te is szeretnéd gyerekedet hasonló örömökben és élményekben részesíteni, nem kell mást tenned, mint bevásárolni a legnépszerűbb és legjobb játékboltban, és ezután már csak a közös élmény öröme maradt hátra.

A közös játék arra az egyre biztosan megtanít, hogyan kell csapatban gondolkodni, együtt dolgozni, és mi a siker titka. A jó versenyszellem, az odafigyelés a társakra, és az ellenfélre, az intenzív agymunka, mind-mind tanulható a társasjáték segítségével, és minél korábban elkezded, vagy minél korábban elkezdi gyermeked, annál nagyobb esélyekkel indul az életben, hisz a játék nem más mint egy könnyed és önkéntes tanulási folyamat.

Webáruház készítés